• Jl. sukahaji No. 50 Cimekar Cileunyi
  • 0227836653
  • info@cimekar.desa.id

Status COVID-19

JAWA BARAT

Data tidak ditemukan

KABUPATEN BANDUNG

Data tidak ditemukan

DESA CIMEKAR

Positif 0 orang
PDP 0 orang
ODP 0 orang
ODR 0 orang

berita-lokal

Berita Lokal
Menbangun Desa Cimekar

Urang selaku Warga Desa Cimekar anu wajib ngamumule lingkungan; ngurus lembur ngolah desa pikeun karaharjaan urang sarerea...